Find best premium and Joomla templates free at GetJoomlaTemplatesFree.com

Formule

Vragen?

Bij restaurant Gooische wok onderscheiden we van andere wokrestaurants. U hoeft bij ons niet te wachten in de rij voor uw verse wok-en teppan yaki gerechten. In plaats daarvan kunt u gezellig aan tafel wachten. U kunt de ingrediënten voor uw verse maaltijden nog steeds zelf uitkiezen. Deze geeft u met uw tafelnummer vervolgens aan een van onze medewerkers. Wanneer de gerechten klaar zijn, worden ze door onze bediening naar u aan tafel gebracht. Dit wordt veel aangenamer gevonden, vooral op drukke dagen.

Naast de keuze om bij ons wok- en teppan yaki gerechten te nemen, hebben we een aantal buffetten klaarstaan.

Op onze koude buffet treft u een aantal hapjes, waaronder dagverse sushi. Daarnaast hebben wij een warm buffet met Aziatische gerechten en een breed scala aan warme hapjes. U kunt verder ook kiezen om vers te wokken of te grillen. U kunt zelf verse ingredienten kiezen die u zelf lekker vindt. Deze worden vervolgens door de kok voor u bereid. Bij het wokken wordt er nog een heerlijke saus toegevoegd naar keuze.

Als dessert kunt u van verschillende smaken ijs en vruchten genieten. Ook hebben wij een chocoladefontein waar u slagroomsoesjes, aarbeien en marshmallows doorheen kunt halen om te voorzien een heerlijke laag warme chocola.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bellen.

Reserveren: 035 - 525 66 46

Telefonisch bereikbaar vanaf 12.00 uur. Reserveren is mogelijk, niet verplicht.

Eventuele wijzigingen voorbehouden. Gooische wok 2011

Volg Ons